Taller de Teatre

Home / Activitats / Taller de Teatre

Imagina, interpreta i diverteix-te. Vine a fer teatre!

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, amb la col·laboració de diferents ajuntaments, integren l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Fer teatre!

L’objectiu? Portar el teatre fins a casa vostra Per què teatre? Ajuda al desenvolupament personal Què aprendrem? Aprendreu moltes coses: coneixença d’un mateix, desinhibició, seguretat personal, capacitat d’observació, expressivitat, domini del cos i de la veu, responsabilitat… També a improvisar i a treballar en equip. I, sobretot, a imaginar… El que volem és que us ho passeu bé estimant el teatre i jugant a fer-ne.

Edat d’inscripció: de 7 a 12 anys complerts entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017. El primer dia de classe es farà una reunió informativa amb els pares i mares.

Inscripcions: El període de matriculació és obert a tothom de l’1 de juny al 29 de setembre. De l’1 al 15 de juny tenen prioritat els alumnes matriculats el curs 2016/2017. A partir del 16 de juliol ja no hi ha prioritat i l’admissió es farà per ordre de matriculació fins a 15 alumnes. A partir d’aquesta xifra es passarà a formar part de la llista d’espera.

Inscripcions en línia: www.etgirones.cat

Per a qualsevol dubte: 972 21 32 62

Preu: 23 euros al mes

Matrícula: 46 euros (la matrícula té un import corresponent a dues mensualitats per avançat) Posteriorment es cobraran set domiciliacions mensuals.

Matriculació: ja es pot realitzar a www.etgirones.cat

Divendres de 17:30 a 19h.

Inici: 6 d’octubre