RAFATER: IL·LUSTRACIONS DIGITALS

Home / General / RAFATER: IL·LUSTRACIONS DIGITALS

Un passeig per la vida artística d’en Rafater

Rafater, gironí de naixement i saltenc d’adopció, s’endinsa en un món de fantasia on tot es possible. En aquest petitrecorregut podem trobar tota mena d’éssers imaginaris que de seguida capten la nostra atenció. Vampirs, dracs, zombis, militars, guerrers i tot un seguir de criatures fabuloses ens conviden a endinsar-nos enuna realitat paral·lela on, a voltes, enspodem refugiar.

A través dels treballs exposats, no només podem conèixer una petita part d’aquestmón interior, sinó que s’hi reflecteix una part del treball comercial i digital que l’autor ha realitzat per a països com Estats Units, Japó o Alemanya i que demostra que avui en dia es pot treballar internacionalment sense moure’s de casa.

És per això que, a banda de les obres en gran format, podem trobar també uns petits exemples de l’aplicació de les il·lustracions en diversos productes de consum: portades de llibres, jocs de cartes, llibres d’il·lustració, compilacionsinternacionals d’art digital, etc.

Però tampoc podem oblidar que, a vegades, encara que vivim en una època marcadament digital, tot comença amb un llapis i un paper. El llapis i el paper d’un artista que no port parar de crear.

Ladrona-fan-art

    Publicat : General