“Origen” (2013)

Anna Bahí
Home / Bernardes Photo / “Origen” (2013)

De vegades la vida et fa fer viatges que no saps exactament cap on et porten, i és al cap d’un temps que entens l’experiència i la vivència d’aquell camí. Del Perú va sorgir el projecte “Origen”.

Anna Bahí

“Origen” (2013)

Inauguració dia 10 de novembre a les 20h.

De vegades la vida et fa fer viatges que no saps exactament cap on et porten, i és al cap d’un temps que entens l’experiència i la vivència d’aquell camí.
Del Perú va sorgir el projecte “Origen”. Una connexió especial (o espacial) entre les pedres, el sol, les estrelles, les muntanyes, el cosmos. Una connexió entre la gent, les seves arrels, els seus origens, els seus avantpassats i altres mons. Allà els “Apus”, els esperits de les muntanyes, parlen en un llenguatge intern i profund i el que la meva obra vol transmetre, és la percepció d’estar fragmentats en infinites partícules repartides en aquest “espai-temps” on tot té vida. En tot hi ha vida.
Les imatges són en format díptic per recordar la dualitat d’aquest món i com la fusió de l’autoretrat dins la imatge, evoca la unitat.
Aquest és l’últim projecte on apareix encara la meva figura, acaba doncs l’etapa de l’autoretrat, que es perd o s’integra o es fusiona enmig d’una natura gairebé còsmica.

Dates

Del 4 de novembre al 17 de desembre de 2016.

Espai

Bernardes Photo

C. Major, 172 · 17190 Salt (Girona) · T. 972 23 46 95
FEINERS: de 10 a 13h. i de 16 a 22h. · DISSABTES I FESTIUS tancat