NOMÉS CONEC ALLÒ QUE SENTO. NIL PERUJO

Home / General / NOMÉS CONEC ALLÒ QUE SENTO. NIL PERUJO

NOMÉS CONEC ALLÒ QUE SENTO.

Pintures, dibuixos i procés creatiu de Nil Perujo.

 

«Agafo aire constantment i de què me n’adono? Me n’adono? Reflexiono sobre el temps, sobre els anys viscuts, sobre la gent que m’ha envoltat i m’envolta; reflexiono sobre aspectes més intangibles com la llum, la vida; m’interrogo i descobreixo espais en blanc, és a dir, preguntes sense resposta. Faig balanç de tot plegat i veig que em trobo instal·lat enmig d’un caos de sensacions. El meu moment és d’autoanàlisi, de parèntesi personal. Qui sóc? Té sentit el què faig? Només conec allò que sento. Són les sensacions que m’acompanyen diàriament les que em descriuen, les que em fan viure el temps des d’una perspectiva pròpia: ni millor ni pitjor, tan sols diferent.»

Només conec allò que sento és una exposició que treballa la temàtica de les sensacions, que ens parla de l’artista i de la seva identitat personal, de la seva construcció de valors, de la seva descoberta com a persona i, sobretot, de la seva humanitat.

INAUGURACIÓ: divendres 11 de juliol de 2014 a les 20h.

    Publicat : General