La Maçoneria a Girona

Passat, present i futur
Home / Exposicions / La Maçoneria a Girona

Com indica el títol d’aquesta exposició presentem, mitjançant un recorregut a través de panells informatius, diferents objectes i la reproducció d’un temple, la concepció simbòlica de l’ordre iniciàtica de la Maçoneria.

La Maçoneria a Girona

Passat, present i futur

Inauguració dia 11 de novembre a les 20h.

Com indica el títol d’aquesta exposició presentem, mitjançant un recorregut a través de panells informatius, diferents objectes i la reproducció d’un temple, la concepció simbòlica de l’ordre iniciàtica de la Maçoneria. I ho volem per a partir de la història, dels principis que la regeixen i de la seva implantació a les comarques gironines.

Així mateix es podrà fer una retrospectiva de les lògies que avui es reuneixen i treballen a casa nostra i que varen represntar la recuperació de la maçoneria després de la dictadura. Una exposició en la qual podreu informar-vos, aprendre i prendre consciència històrica de la maçoneria al nostre país . Així mateix tindreu la possibilitat de gaudir d’objectes que surten , per primera vegada, de les lògies maçòniques i que difícilment són visibles fora dels seus temples.

Dates

Del 4 de novembre al 17 de desembre de 2016

Espai

Sala Laboratori

C. Major, 172 · 17190 Salt (Girona) · T. 972 23 46 95
FEINERS: de 10 a 13h. i de 16 a 22h. · DISSABTES I FESTIUS tancat