JORDI ROCA: PETITA HISTÒRIA D’UN APERITIU SAGRAT

Home / General / JORDI ROCA: PETITA HISTÒRIA D’UN APERITIU SAGRAT

El detonant va ser una visita a Les Bernardes: l’antic convent, reconvertit des de 1983 en Casa de Cultura, seguia mantenint una aura sacra que, malgrat tot, no podia ser ignorada. En aquest sentit, la idea va sorgir de manera automàtica: si una església es pot adaptar per fer d’auditori, una hòstia sagrada també pot esdevenir unes postres o un aperitiu. A partir d’aquí, l’ofici controlat i la imaginació desbordada de Jordi Roca i d’Andreu Carulla van fer la resta: el pastisser  va inventar-se una oblea mínima (pa d’àngel) realitzada amb fècula de patata i farina de blat de moro que, donat el cas, podia reconvertir-se en una mena de coca de      recapta essencialitzada; el dissenyador, per la seva banda, va imaginar un gran plat en forma de vitrall on els colors no reten homenatge a la llum sinó als sabors que custodien. El procés de treball, d’una complexitat fascinant, és el que s’exposa a l’antic convent i Casa de Cultura de Les Bernardes.

INAUGURACIÓ: DIJOUS 15 DE GENER A LES 19H.

DESCARREGA’T EL CATÀLEG AQUÍ.

    Publicat : General