Informació de cursos

Home / Informació de cursos

El nou catàleg de les Activitats d’Estiu 2017 mostra el dinamisme i l’activitat de la Casa de Cultura Les Bernardes. Amb la programació que us proposem ens agradaria que gaudíssiu de diferents propostes culturals i formatives, ja sigui de forma individual o amb els amics o amb la família.
Anar a Les Bernardes és molt més que formar-se i fer cultura. Ens permet relacionar-nos i conèixer veïns d’altres municipis propers; ens permet fer comarca.
Cultura, educació, benestar, art, formació… La Casa de Cultura Les Bernardes combina aquests cinc elements a la perfecció a partir de propostes consolidades i noves activitats.
En el següent enllaç trobareu totes les activitats d’estiu. Cursos i exposicions. (PROGRAMACIOESESTIU2017)

Sistema de Matriculacions:

  • Podeu recollir l’imprès de matrícula a Les Bernardes o DESCARREGAR-LO al mateix web a partir del dia 22 de juny. Trobareu el document d’inscripció com a fitxer adjunt al seu curs corresponent.
  • Una vegada omplert el document, heu de venir a Les Bernardes a buscar un codi de barres que us servirà per poder realitzar el pagament del curs.
  • Cal omplir l’imprès i ingressar l’import a “La Caixa”.
  • Un cop pagades les taxes, s’ha de portar l’imprès i el justificant de pagament a la Casa de Cultura, i es procedirà a la inscipció al curs corresponent, de 9 a 1 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.
  • Si per qualsevol causa el curs no es realitzes es retornarà el total import de les taxes.