Informació de cursos

Home / Informació de cursos

El nou catàleg de les Activitats dels Cursos 2018-2019 mostra el dinamisme i l’activitat de la Casa de Cultura Les Bernardes. Per al nou curs, tenim l’objectiu de potenciar les accions culturals, d’aprenentatge, de salut i benestar, i artístiques. Amb la programació que us proposem ens agradaria que gaudíssiu de diferents propostes culturals i formatives, ja sigui de forma individual o amb els amics o amb la família. Anar a Les Bernardes és molt més que formar-se i fer cultura. Ens permet relacionar-nos i conèixer veïns d’altres municipis propers; ens permet fer comarca. Cultura, educació, benestar, art, formació… El nostre centre combina aquests cinc elements a la perfecció a partir de propostes consolidades i noves activitats. Com podeu comprovar, les activitats proposades són nombroses i tenen una especial rellevància en la cura de la diversitat i el servei per tal de garantir unes accions culturals d’alt nivell i a l’abast de tothom. Veniu a Les Bernardes i trobeu espais per al coneixement, esbarjo i salut. Us hi esperem!

En el següent enllaç trobareu totes les activitats del nou curs 2018-2019. (Informació Cursos 2018-2019).

Moltes gràcies per triar Les Bernardes!

Calendari 2018-2019

Inici dels cursos:

  • 1 d’octubre de 2018 i finalitzaran el 21 de juny de 2019.

Vacances de Nadal:

  • Del 24 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019 (ambdós inclosos).

Vacances de Setmana Santa:

  • Del 15 al 22 d’abril de 2019 (ambdós inclosos).

Normes per als cursos:

Si es causa baixa d’algun curs, cal notificar-ho a Secretaria, abans que comenci el trimestre següent. La Direcció de la Casa de Cultura es reserva el dret de variar les activitats si causes imprevistes així ho aconsellessin.

Sistema de Matriculacions:

  • Podeu recollir l’imprès de matrícula a Les Bernardes o descarregar-lo a través del nostre web a la a partir del dilluns 3 de setembre. Trobareu el document d’inscripció com a fitxer adjunt al seu curs corresponent.
  • Cal omplir l’imprès i ingressar l’import a “La Caixa”.
  • Un cop pagades les taxes, s’ha de portar l’imprès i el justificant de pagament a la Casa de Cultura, i es procedirà a la inscripció al curs corresponent, de 9 a 1 del matí i de 5 a 9 de la tarda.
  • Si per qualsevol causa el curs no es realitzés es retornarà el total import de les taxes.
  • Només es retornarà l’import abonat amb les corresponents justificacions durant els primers 15 dies del mes d’octubre.