HISTÒRIES DE L’ART

Las Bistecs
Home / Espai 29m2 / HISTÒRIES DE L’ART

Des del videoclip “Historia del arte” el duet barceloní Las Bistecs van deixar clar que el seu electro-disgusting era molt més que una posada en escena provocadora. Carla Moreno i Alba Rihe no miren cap als 80 i la seva suposada lletjor démode, sinó a tota una tradició estètica basada en uns valors patriarcals i classistes. Música enganxosa, lletres intel·ligents i imatges elaborades per recordar que, més enllà del cànon establert i oficial, no n’hi ha una, sinó moltes, d’històries de l’art.

Només cal estar disposats a observar-les amb deteniment, a construir-les amb prou esperit crític i, per què no?, a divertir-se amb tot plegat. Per això, el lloc de Las Bistecs és tant la sala d’exposicions com la de concerts. Reflexions mirades i ballades. O ambdues coses alhora, com ens agrada a Les Bernardes.

Las Bistecs són un duet performàtic-musical format per Carla Moreno i Alba Rihe, juntament amb Adrià Gil como a compositor i productor musical. Procedents de disciplines com les Belles Arts i el Cinema, Las Bistecs estan assolint un fort ressò nacional gràcies a un gènere musical propi, l’electro-disgusting. Les lletres de les cançons, que segons aquest col·lectiu artístic, es dirigeixen a un públic especialitzat i avançat, s’acompanyen amb una posada en escena irreverent, on es detecten referències culturals provinents de la moda, la música electrònica, el cinema i el videoclip. En resulten unes performance artístiques inconformistes i irreverents, que abasten també el camp audiovisual, i que permeten relacionar el projecte artístic Las Bistecs amb l’àmbit del videoart.

Històries de l'art

Las Bistecs

Inauguració dia 3 de febrer a les 19.30h.

Dates

Del 3 de febrer al 31 de març de 2017

Espai

Sala 29m2 Recreació – Sala Laboratori Exposició

C. Major, 172 · 17190 Salt (Girona) · T. 972 23 46 95
FEINERS: de 10 a 13h. i de 16 a 22h. ·Dissabtes de 10 a 13h i Festius tancat