Microvisions in a Macroworld Seeing within the Gaps

Larry Paul Scott
Home / Actualitat / Microvisions in a Macroworld Seeing within the Gaps

En la fotografia de Larry Paul Scott hi ha molt d’invisible. La mirada poètica amb què el fotògraf crea les seves imatges oscil·la entre els passatges i les escletxes del sentit, entre l’alteració de la realitat i la imaginació d’allò real.

L’artista, com un flâneur armat de càmera fotogràfica, es mimetitza en la gran ciutat, en els subjectes i objectes retratats, en la intimitat dels espais interiors; un col·leccionista de fragments de memòria, de moments fugissers i efímers com ho són tots els desitjos. Amb una retòrica visual continguda en la seva mirada interior, el fotògraf construeix, més que històries, presències; una suite de micro-visions que exposen les paradoxes i fluctuacions del món.
Scott aborda la fotografia com un fet vital on oblidar la convenció, la fama i la raó, situant-se als marges de l’imaginari fotogràfic i deconstruint les formes visuals.

És per això que les fotografies de Larry Paul Scott fascinen: representen quelcom d’ambigu i inesperat, en el sentit que un lloc, un cos, una mirada, semblen revelar-se per primer cop, i de sobte, en mirar-les, s’hi reconeix una veritat.

Microvisions in a Macroworld Seeing within the Gaps

Larry Paul Scott

Inauguració dissabte dia 10 de juny a les 19 h.

Dates

Inauguració dissabte dia 10 de juny a les 19 h.

Espai

Casa de Cultura del Gironès, Les Bernardes.

C. Major, 172 · 17190 Salt (Girona) · T. 972 23 46 95
FEINERS: de 10 a 13h. i de 16 a 22h. ·Dissabtes de 10 a 13h i Festius tancat